Gyönyörűséges #reggelt kívánok nektek hivatalosan is az #ősz első #napsütéses napján!🥰•Ezzel az #őszi#süteménnyel szeretnék nektek kedveskedni,ami számomra egy örök őszi kedvenc #finomság.Az #esős,borús szomorú de mégis szép őszies időben, mindig jól esik egy kis #fahéjas#almáslepény,amit természetesen #egészségesalapanyagokból készül.•Az ősz egy #csodálatosan szép évszak,ilyenkor a #természetbenminden olyan gyönyörű színekben pompázik és valahogyan a sütéshez/ főzéshez is… Tovább »
Őszre hangoló fahéjas almás-lepény-ISzívós AnitaI
Gyönyörűséges #reggelt kívánok nektek hivatalosan is az #ősz első #napsütéses napján!🥰•Ezzel az #őszi#süteménnyel szeretnék nektek kedveskedni,ami számomra egy örök őszi kedvenc #finomság.Az #esős,borús szomorú de mégis szép őszies időben, mindig jól esik egy kis #fahéjas#almáslepény,amit természetesen #egészségesalapanyagokból készül.•Az ősz egy #csodálatosan szép évszak,ilyenkor a #természetbenminden olyan gyönyörű színekben pompázik és valahogyan a sütéshez/ főzéshez is… Tovább »
Mivel a sárgabaracknak szezonja van így készítettem egy nagyon egyszerű,de annál is finomabb lepényt,amit dióval turbóztam fel. A sárgabarackból nagyon sokféle süteményt lehet készíteni,de elsősorban kiemelném az isteni finom házi lekvárt is ,ami nálunk minden évben hagyományként készül el. Hozzávalók: 3 evőkanál Dénes Natura eritrit 25 dkg teljes kiőrlésű búzaliszt 0,5 dcl felolvasztott kókuszolaj…