Kókuszgolyó….zserbógolyó…..na és ki halott már a mákosgolyoról?
A zserbógolyó receptem után most hoztam nektek egy zabpehelylisztből készült cukormentes mákosgolyó receptet.
Remélem,hogy szeretitek a mákot 🙂
Hozzávalók:
- 4 evőknál xilit
- 0,5 dl mandulatej
- 10 dkg darált mák
- 15 dkg zabpehelyliszt
- 1 evőkanál rum aroma
- 1 pohár zsírszegény 0,1%-os natúr joghurt
Elkészítés:
- A zabpehelylisztet,a mandulatejet a rum aromát keverjük össze.
- Adjuk hozzá a xilitet,a natúr joghurtot és a darált mákot.
- Jól dolgozzuk össze az alapanyagokat.
- Végül formázzunk kis golyókat és hűtőben pihentessük 1 órát.
Az oldalon található fotók, a szerző kizárólagos tulajdonát képezik!
Felhasználásuk engedélyköteles!
Örülök,hogy benéztél a blogra ,ha tetszett a bejegyzés megköszönöm,ha megosztod 🙂
Coconut ball …. cobweb ….. and who’s dead from the poppy ball?
Now, after the crepe recipe, I have brought you a sugar-free poppy seed recipe made from oatmeal flour.
I hope you love poppy 🙂
Ingredients:
- Xili for
- 4 eaters
- 0.5 dl of almond juice
- 10 dkg minced poppy seed
- 15 dkg of oatmeal flour
- 1 tablespoon rum aroma
- 1 cup low fat 0.1% natural yogurt
Preparation:
- Mix oatmeal flour, almond milk with rum flavor.
- Added xylitol, natural yogurt and minced poppy seed.
- Let’s work out the ingredients well.
- Finally, form small balls and let us cool for 1 hour in a refrigerator.
I’m happy to see you in the blog if you like the post Thank you for sharing 🙂
The photos on this site are the property of the author!
Their use is subject to authorization!
If you liked this post, subscribe to it or follow Instagram and Facebook!
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: