Anita Szívós

Diós tésztába zárt mandulakrémes sütemény,egészséges alapanyagokból-ISzívós AnitaI

Hozzávalók:

Töltelék

  •  Dénes Natura vaniliás zabpuding
  • Dénes Natura eritrit
  • 2 dl mandulatej

 

Tészta:

  • 1 csipet só
  • 1 tk sütőpor
  • 1 db egész tojás
  • 1 dl mandulatej
  • 10 dkg darált dió
  • 0,5 dl kókuszolaj
  • 2 ek Dénes Natura eritrit
  • 10 dkg teljes kiőrlésű búzaliszt

 

Elkészítés:

  1. A mandulatejet feltesszük melegedni,majd amikor már forró,hozzá adjuk a zabpudinport,majd az eritritet.
  2. Egy tálba (lehetőleg műzlistálba)tesszük és megvárjuk amíg kihűl.
  3. A tésztához előveszünk egy mély tálat és összekeverjük benne a teljes kiőrlésű búzalisztet,a kókuszolajat,a tojást,a csipet sót,a mandulatejet,az eritritet,a sütőport és a darált diót.
  4. A tésztát 20 percre hűtőbe tesszük pihenni.
  5. Ezután kinyújtjuk a tésztát és ujjnyi vastagú kör formákat készítünk 
  6. Előmelegített sütőben 160 fokon 20-25 percig sütjük.
  7. Amikor kihűlt a pudingunk egy diós megsült tésztára tesszük és a tetejét is ezzel letakarjuk.
  8. Ízlés szerint ízesithetjük ,tálalhatjuk,

Jó étvágyat kívánok hozzá.

 

 

Az oldalon található fotók, a szerző kizárólagos tulajdonát képezik!

Felhasználásuk engedélyköteles!

Örülök,hogy benéztél a blogra ,ha tetszett a bejegyzés megköszönöm,ha megosztod 🙂 

Ha tetszett a bejegyzés iratkozz fel ,illetve kövess  Instagramon  és facebookon is!
 

    


 

 

 

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!