Hozzávalók:
Töltelék
- Dénes Natura vaniliás zabpuding
- Dénes Natura eritrit
- 2 dl mandulatej
Tészta:
- 1 csipet só
- 1 tk sütőpor
- 1 db egész tojás
- 1 dl mandulatej
- 10 dkg darált dió
- 0,5 dl kókuszolaj
- 2 ek Dénes Natura eritrit
- 10 dkg teljes kiőrlésű búzaliszt
Elkészítés:
- A mandulatejet feltesszük melegedni,majd amikor már forró,hozzá adjuk a zabpudinport,majd az eritritet.
- Egy tálba (lehetőleg műzlistálba)tesszük és megvárjuk amíg kihűl.
- A tésztához előveszünk egy mély tálat és összekeverjük benne a teljes kiőrlésű búzalisztet,a kókuszolajat,a tojást,a csipet sót,a mandulatejet,az eritritet,a sütőport és a darált diót.
- A tésztát 20 percre hűtőbe tesszük pihenni.
- Ezután kinyújtjuk a tésztát és ujjnyi vastagú kör formákat készítünk
- Előmelegített sütőben 160 fokon 20-25 percig sütjük.
- Amikor kihűlt a pudingunk egy diós megsült tésztára tesszük és a tetejét is ezzel letakarjuk.
- Ízlés szerint ízesithetjük ,tálalhatjuk,
Jó étvágyat kívánok hozzá.
Az oldalon található fotók, a szerző kizárólagos tulajdonát képezik!
Felhasználásuk engedélyköteles!
Örülök,hogy benéztél a blogra ,ha tetszett a bejegyzés megköszönöm,ha megosztod 🙂
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: