Hozzávalók:
- 10 dk teljes kiőrlésű barna liszt / kókuszliszt
- 0,5 dcl kókuszzsír/olaj
- 2 ek xilit/barnacukor
- 2 ek apró szemű zab
- 1 tk rum aroma
- 2 db egész tojás
- 1 tk sütőpor
- 1 csipet só
Elkészítés:
- Olvasszuk meg a kókuszzsírt,majd a tojásokkal keverjük el.
- Adjuk hozzá a sütőport,a xilitet/barna cukrot,a ruma aromát valamint a csipet sót és az apró szemű zabot.
- Ezután alaposan keverjük el.
- A tésztát nyújtsuk ki ujjnyi vékonyra és a keksz nyomó segítségével szagggasuk ki a tésztát.
- Előmelegített sütőben 160 °C fokon 15 percig süssük. (Nagyon vigyázzunk,hogy nehogy túl süssük a kekszeinket,mert akkor túlságosan kemények lesznek.)
Az oldalon található fotók, a szerző kizárólagos tulajdonát képezik!
Felhasználásuk engedélyköteles!
Örülök,hogy benéztél a blogra ,ha tetszett a bejegyzés megköszönöm,ha megosztod 🙂
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: