Hozzávalók:
- 15 dkg xilit,folyékony édesítőszer
- 20 dkg teljes kiőrlésű liszt
- 500 dkg zsírszegény túró
- 0,1 %-os natúr joghurt
- 2 ek zabpehelyliszt
- 1 ek kókuszzsír
- 4 ek zabkorpa
- 3 ek chia mag
- 3 ek citromlé
- 4 ek fahéj
- 2 db tojás
Elkészítés:
-
Egy edénybe összekeverjük a natúr joghurtot,a tojásokat,a citromlevet,a xilitete,1 ek fahéjat,valamint az összetört túrót.
-
Ezután betesszük a hüttőbe 30 percet.
-
Közben elkezdjük pirítani kókusz zsíron a zabkorpát,a maradék fahéjon.
-
A hüttőből kivett alapanyaghoz hozzá adjuk a teljeskiőrlésű lisztet,valamint a zabpehely lisztet és a chia magot
-
Kis gombócokat fomázunk,majd forró vízben főzzük
-
FONTOS! hogy ne rotyogó vízben mert akkor a gombócok szétesnek.
Az oldalon található fotók, a szerző kizárólagos tulajdonát képezik!
Felhasználásuk engedélyköteles!
Örülök,hogy benéztél a blogra ,ha tetszett a bejegyzés megköszönöm,ha megosztod 🙂
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: