Anita Szívós

Chia magos túró gombóc-ISzívós AnitaI

Hozzávalók:

  • 15 dkg xilit,folyékony édesítőszer
  • 20 dkg teljes kiőrlésű liszt
  • 500 dkg zsírszegény túró
  • 0,1 %-os natúr joghurt
  • 2 ek zabpehelyliszt
  • 1 ek kókuszzsír
  • 4 ek zabkorpa
  • 3 ek chia mag
  • 3 ek citromlé
  • 4 ek fahéj
  • 2 db tojás

 

Elkészítés:

  1. Egy edénybe összekeverjük a natúr joghurtot,a tojásokat,a citromlevet,a xilitete,1 ek fahéjat,valamint az összetört túrót.

  2. Ezután betesszük a hüttőbe 30 percet.

  3. Közben elkezdjük pirítani kókusz zsíron a zabkorpát,a maradék fahéjon.

  4. A hüttőből kivett alapanyaghoz hozzá adjuk a teljeskiőrlésű lisztet,valamint a zabpehely lisztet és a chia magot

  5. Kis gombócokat fomázunk,majd forró vízben főzzük

  6. FONTOS! hogy ne rotyogó vízben mert akkor a gombócok szétesnek.

Az oldalon található fotók, a szerző kizárólagos tulajdonát képezik!

Felhasználásuk engedélyköteles!

Örülök,hogy benéztél a blogra ,ha tetszett a bejegyzés megköszönöm,ha megosztod 🙂 

Ha tetszett a bejegyzés iratkozz fel ,illetve kövess  Instagramon  és facebookon is!
 

    


 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!