Anita Szívós

Zabpelyhes-meggyes kenyér-ISzívós AnitaI

Hozzávalók:

  • 1 db tojás
  • 1 csipet só
  • 10 dkg zabpehely
  • 15 dkg graham liszt
  • 4 evőkanál kókuszolaj
  • 1 mokkáskanál sütőpor
  • 1,5 dcl mandulatej/kókusztej
  • 20 dkg magozott meggy(ízlés szerint)
  • 2-3 evőkanál xilit/stevia/folyékony édesítőszer

Elkészítés:

  1. Egy tálba összekeverjük a xilitet,a kókuszolajat, azután hozzáadjuk a tojást,a csipet sót,a sütőport,a lisztet majd fokozatosan adagolva a mandulatejet.
  2. Végül a zabpelyhet és a meggyet is.
  3. Az őzgerinc formát kikenjük kókuszolajjal,hogy ne ragadjon oda a tészta.
  4. Előmelegített sütőben 160°C fokon 20-25 percig sütjük.
  5. Tűpróbával ellenőrizzük,hogy készen van-e és  haa már nem ragad a hurkapálcikánkra a tészta akkor  el is készült a zabpelyhes-meggyes egészséges kenyerünk..

 

 

Az oldalon található fotók, a szerző kizárólagos tulajdonát képezik!

Felhasználásuk engedélyköteles!

Örülök,hogy benéztél a blogra ,ha tetszett a bejegyzés megköszönöm,ha megosztod 🙂 

Ha tetszett a bejegyzés iratkozz fel ,illetve kövess  Instagramon  és facebookon is!
 

 

 


 

 

 


 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!