Gyümölcsös kosárkák egészségesen -ISzívós AnitaI

Hozzávalók:

Töltelék:

Ízlés szerint tehetünk a kosárkánkba aszalt gyümölcsököt,cukormentes lekvárt,zsírszegény joghurtokat és egyéb finomságokat,

Csokimáz:

Elkészítés:

  1. A vizet/mandulatejet és a nyírfacukrot egy lábosban fel melegítjük.
  2. Amikor  xilit elolvadt hozzáadjuk a kókuszzsírt és olvadásig kevergetjük
  3. Majd a Holland kakaóport és csomómentesre keverjük, addíg melegítjük, míg el nem kezd sűrűsödni.
  4. A tűzről levéve  kicsit kevergetjük, majd a sütemény tetejére öntjük.

Elkészítés:

1, A kókuszzsírt olvasszuk meg.

2,Egy nagyobb tálba  

3 , Dolgozzuk össze az omlós tésztát jó alapossan.

4, A sütőt melegítsük elő 180°C-ra és készítsük elő a kosárka sütőformákat, majd kókuszzsírral kenjük ki őket.

5, Nyújtsuk ki a tésztát és egy bögre/pohár segítségével a kosárformák méretéhez szaggassuk ki a tésztát,majd béleljük ki velük a kosárformákat.

6, Az előmelegített sütőben kb. 15-20 perc alatt szépen megsülnek.

7, Vegyük ki őket a sütőből és hagyjuk kihűlni,majd töltsük meg a kihűlt kosarakat és gyümölccsel díszítjük.

    

Örülök,hogy benéztél a blogra ,ha tetszett a bejegyzés megköszönöm,ha megosztod!

Ha tetszett a bejegyzés iratkozz fel ,illetve kövess  Instagramon  és facebookon is!

Az oldalon található fotók, a szerző kizárólagos tulajdonát képezik!

Felhasználásuk engedélyköteles!🙂 



 

 

Címkék: , , ,
Tovább a blogra »