Anita Szívós

Gránátalmás bögrés pite-ISzívós AnitaI

Egy újabb szuper egyszerű és gyors egészséges bögrés sütemény recept,amit most gránátalmával turbóztam fel.

Remélem,hogy szeretitek a gránátalmát!

 

Tipp:

Gránátalma helyett tehetünk más bogyós gyümölcsöt is a sütibe,valamint a tésztát bűvíthetjü még  ízlésünk szerint zabpehellyel is.

 

Hozzávalók:

  • 1 db tojás
  • 1 csipet só
  • 1 bögre gránátalma
  • 1 teáskanál sütőpor
  • 0,5 bögre mandulatej
  • 1 evőkanál kókuszolaj
  • 1 bögre teljes kiőrlésű graham liszt
  • 3 evőkanál xilit/folyékony édesítőszer

Elkészítés:

  1. A xilitet/folyékony édesítőszert és a kókuszolajat jól elkeverjük.
  2. Hozzáadjuk a tojást,a sütőport,a csipet sót majd a graham lisztet,a madulatejet/kókusztejet
  3. A legvégén a gránátalmát is a tésztához adjuk,majd óvatosan.
  4. Végül az összetevőket óvatosan elkeverjük.
  5. A tésztát kókuszolajjal kikent tepsibe, 20-25 percre előmelegített sütőbe tesszük és 160-180°C fokon sütjük.
  6. Amikor elkészült a süti,díszíthetjük ízlés szerint a maradék gránátalmával.

Az oldalon található fotók, a szerző kizárólagos tulajdonát képezik!

Felhasználásuk engedélyköteles!

Örülök,hogy benéztél a blogra ,ha tetszett a bejegyzés megköszönöm,ha megosztod 🙂 

Ha tetszett a bejegyzés iratkozz fel ,illetve kövess  Instagramon  és facebookon is!
 

 

 


Grated pomegranate pie-IAnita SzívósI

 

Another super simple and fast healthy mug cake recipe that I was pumping up with pomegranate. I hope you love your pomegranate!

 

Hint:

Instead of pomegranate, we can make other berries in the cookie, as well as dough can be spiced even to the taste of oatmeal.

 

Ingredients:

  • 1 egg
  • 1 pinch of salt
  • 1 mug of pomegranate
  • 1 teaspoon baking powder
  • 0.5 mug of almond milk
  • 1 tablespoon coconut oil
  • 1 mug of whole grain flour
  • 3 tablespoons xilit / liquid sweetener

 

Preparation:

  1. The xylitol / liquid sweetener and coconut oil are well mixed.
  2. Add eggs, baking powder, pinch salt, and graham flour, madulatejet / coconut milk At the very end, we add the pomegranate to the dough, then carefully.
  3. Finally, the ingredients are gently mixed.
  4. Place the dough in coconut oil cooked in a bake oven for 20-25 minutes and bake at 160-180 ° C.
  5. Once the cookie is finished, we can decorate it to the taste of the remaining pomegranate.

 

 

I’m happy to see you in the blog if you like the post Thank you for sharing 🙂

The photos on this site are the property of the author!

Their use is subject to authorization!

If you liked this post, subscribe to it or follow Instagram and Facebook!


 

 


 

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!