Anita Szívós

Diós-lekváros bögrés kevert-ISzívós AnitaI

Ki szereti a bögrés sütiket?

A mostani bejegyzésemben megosztok veletek egy nagyon egyszerű bögrés-kevert egészsges sütemény receptet,amit percek alatt el lehet készíteni.

Szeretem az ilyen egyszerűen elkészíthető egyészséges alapnyagokból álló süteményeket,mert az összetevők nincsenek röghöz kötve,kedvem szerint varriálhatom őket,éppen amilyen ízvilágot álmodok meg.

Tipp:

A sütemény tésztát lehet még 0,1%-os zsírszegény natúr joghurttal, valamint különféle magvakkal,házi vagy cukormentes lekvárral gazdagítani.

Hozzávalók:

  • 1 csipet só
  • 1 db egész tojás
  • 1 bögre darált dió
  • 0,5 csomag sütőpor
  • 1 db citrom reszelt héja
  • 10 dkg durvára vágott dió
  • 1 bögre mandulatej/kókusztej
  • 2,5 dcl bögre teljes kiőrlésű liszt
  • 0,5 bögre folyékony édesítőszer/xilit
  • 0,5 bögre olvasztott kókuszzsír/kókuszolaj

 

Töltelékhez:

  • 1 üveg házi készítésű alma/baracklekvár(vagy cukormentes lekvár)

 

Elkészítés:

  1. A folyékony édesítőszert és a kókuszzsírt jól elkeverjük.
  2. Hozzáadjuk a tojást,a sütőport,a csipet sót majd a teljes kiőrlésű lisztet,a madulatejet/kókusztejet,a citrom reszelt héját és a durvára vágott diót.
  3. Végül az összetevőket alaposan elkeverjük.
  4. A tésztát egy kókuszzsírral kikent tepsibe, 20-25 percre előmelegített sütőbe tesszük és 160-180°C fokon sütjük.
  5. Amikor elkészült a süti,díszíthetjük dióval,reszelt citromhéjjal,valamint ízlés szerint megtőlthetjük házi készítésű lekvárral.

Az oldalon található fotók, a szerző kizárólagos tulajdonát képezik!

Felhasználásuk engedélyköteles!

Örülök,hogy benéztél a blogra ,ha tetszett a bejegyzés megköszönöm,ha megosztod 🙂 

Ha tetszett a bejegyzés iratkozz fel ,illetve kövess  Instagramon  és facebookon is!
 

 

 

 


Walnut jewelery mug with mixed-IAnita SzívósI

 

Who likes mug cookies?

In my present post, I will share with you a very simple mug-mixed whole cake recipe that can be made in minutes.

I like these simple cakes made of simple basic ingredients, because the ingredients are not cluttered, I can cure them, just as I dream of.

Hint: Cake dough can be made with 0.1% low fat natural yoghurt, as well as various seeds, homemade or sugar-free jams.

 

Ingredients:

  • 1 pinch of salt
  • 1 whole egg
  • 1 cup minced nuts
  • 0.5 packs of baking powder
  • 1 lemon grated peel
  • 10 dkg coarsely chopped nuts
  • 1 mug almond milk/ coconut milk
  • 2.5 dcl mug of whole wheat flour
  • 0.5 ml liquid sweetener / xylitol
  • 0.5 mugs of melted coconut oil / coconut oil

Filling:

  • 1 bottle of homemade apple / apricot jam (or sugar-free jam)

Preparation:

  1. The liquid sweetener and the coconut fat are well mixed.
  2. Add egg, baking powder, pinch salt, and wholemeal flour, madulatejet / coconut milk, lemon peel and coarse walnuts.

  3. Finally, the ingredients are thoroughly mixed.

  4. Place the dough in a coconut fat baking pan in a preheated oven for 20-25 minutes and bake at 160-180 ° C.
  5. Once the cookie is ready, you can decorate it with nuts and grated lemon peel and, as you like, get home-made marmalade.

 

I’m happy to see you in the blog if you like the post Thank you for sharing 🙂

The photos on this site are the property of the author!

Their use is subject to authorization!

If you liked this post, subscribe to it or follow Instagram and Facebook!


 

 


 

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!