Anita Szívós

Ropogós zöldséges tallérok-ISzívós AnitaI

Inkább az édesszájúak csoportját erősítem,de néha azért megkívánom a sós ropogtatnivalókat is és mivel szeretem tudni,hogy mit eszem,így biztosan nem egy szupermarketbe rohanok hanem, ezt a könnyen elkészíthető laktózmentes,tojásmentes,gluténmentes ,cukormentes ropogtatnivalót,otthon készítem el saját kezűleg.

Nagyon szeretem a zöldségeket,nyersen,párolva,szinte mindenhogyan,de süteményben még nem igazán tudtam elképzelni…..Ti is így vagytok vele?

Kiegészítve én még tettem céklát is a zöldségekhez,mert nagy cékla imádó vagyok,de ez ízlés szerint variálható.

Hozzávalók:

  • 1 csipet só
  • 1 csipet bors
  • 10 dkg rízsliszt
  • 30 dkg cukkini
  • 3 evőkanál olívaolaj
  • 30 dkg reszelt sárgarépa
  • 1 mokkáskanál kakukkfű,petrezselyem,vagy medvehagyma.

Elkészítés:

  1. A sárgarépát és a cukkinit le reszeljük.
  2. Az alapanyagokat összekeverjük egy nagyobb edénybe, majd ízesítjük.
  3. Ízlés szerint fűszerezzük,majd sütőpapírral bélelt tepsibe kis gombócokat formázunk,majd kilapítjuk őket.
  4. Előmelegítettsütőben 160 °C fokon  25-30 percig sütjük.

 

 

 

Az oldalon található fotók, a szerző kizárólagos tulajdonát képezik!

Felhasználásuk engedélyköteles!

Örülök,hogy benéztél a blogra ,ha tetszett a bejegyzés megköszönöm,ha megosztod 🙂 

Ha tetszett a bejegyzés iratkozz fel ,illetve kövess  Instagramon  és facebookon is!
 

 

 


Diós-lekváros bögrés kevert-ISzívós AnitaI

 


 

Crunchy vegetable salad-ISzívós AnitaI

 

Rather, I am strengthening the group of sweeties, but sometimes I also require salty snacks, and because I like to know what I eat, so I’m sure I’m not into a supermarket, but this is easy to make lactose-free, egg-free, gluten-free sugar-free scavenging at home.

I really like vegetables, raw, boiled, almost everywhere, but in cake I could not really imagine … ..

What are you doing with it? 

Ingredients:

  • 1 pinch of salt
  • 1 pinch of pepper
  • 10 dkg of rye flour
  • 30 dkg zucchini
  • 3 tablespoons olive oil
  • 30 dkg of grated carrots
  • 1 mocha spoon of thyme, parsley or garlic.

Additionally, I have also added beetroot to vegetables because I am a big beetroot, but this can be varied according to taste.

Preparation:

  1. Carrots the carrots and the courgettes.
  2. The ingredients are mixed in a large vessel and then flavored.
  3. Spice it on taste, then form a small dumpling into a baking sheet lined with baking paper and then chop them.
  4. Preheat oven at 160 ° C for 25 to 30 minutes.

 

 

I’m happy to see you in the blog if you like the post Thank you for sharing 🙂

The photos on this site are the property of the author!

Their use is subject to authorization!

If you liked this post, subscribe to it or follow Instagram and Facebook!


 

 


Diós-lekváros bögrés kevert-ISzívós AnitaI

 

 

 

 

 

 

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!