Anita Szívós

Őszi zabos sütőtök muffin,teljes kiőrlésű búzaliszttel-ISzívós AnitaI

Ez egy igazán őszies könnyű és egészséges finomság,aminek elkészítéséhez készültem nektek egy kis

videóval is.

 

Hozzávalók:

  • 1 db tojás
  • 1 csipet só
  • 1 mk fahéj
  • 1 tk sütőpor
  • 20 dkg sütőtök
  • 10 dkg nagyszemű zab
  • 5 dkg olvasztott kókuszzsír
  • 0,5 dcl mandulatej/kókusztej
  • 10 dkg teljes kiőrlésű búzaliszt
  • 3 evőkanál xilit/folyékony édesítőszer

Elkészítés:

  1. A sütőtök héját leszedjük,majd közepesre darabokra vágjuk és 25-30 percen át puhára főzzük.
  2. Ezután a puha sütőtököket villával,vagy botmixer segítségével összetörjük.
  3. Egy nagyobb edénybe teszünk 10 dkg teljes kiőrlésű búzalisztet.
  4. Hozzáadjuk a tojást,a csipet sót,a xilitet/folyékony édesítőszert,a fahéjat,a sütőport ,a kókuszzsírt és végül egy nagy evőkanál pépesített sütőtököt.
  5. Jól elkeverjük a tésztát,majd ezután hozzá adjuk a nagyszemű zabot és a mandulatejet/kókusztejet.
  6. Összedolgozzuk a tésztát.
  7. A sütőformát kókuszzsírral kikenjük,majd megtőltjük tésztával.
  8. A tészta tetejére ,pépesített sütőtököt teszünk.
  9. Előmelegített sütőben 180 °C-on 35 percig sütjük.

               

 

Örülök,hogy benéztél a blogra ,ha tetszett a bejegyzés megköszönöm,ha megosztod!

Ha tetszett a bejegyzés iratkozz fel ,illetve kövess  Instagramon  és facebookon is!

Az oldalon található fotók,videók, a szerző kizárólagos tulajdonát képezik!

Felhasználásuk engedélyköteles!🙂 


 

 

 


 

Autumn oatmeal muffin with full wheat flour-IAnita SzívósI

 

This is a really light and healthy fineness that I made for you to make a small video.

 

Ingredients:

  • 1 egg
  • 1 pinch of salt
  • 1 cup Cinnamon
  • 1 teaspoon baking powder
  • 20 dkg pumpkin
  • 10 dkg oat grain
  • 5 dkg melted coconut fat
  • 0.5 dcl of almonds / coconut milk
  • 10 dkg of whole wheat flour
  • 3 tablespoons xilit / liquid sweetener

Preparation:

  1. Peel the shell of the pumpkin, cut it into medium pieces and cook for 25-30 minutes.
  2. Then soft puffs are broken by a fork or botmixer.
  3. We put 10 dkg whole wheat flour into a bigger pot.
  4. Add egg, pinch salt, xylitol / liquid sweeteners, cinnamon, baking powder, coconut fat, and finally a large baking pan stuffed with pumpkin.
  5. Mix dough well, then add big oats and mandulates / coconut milk.
  6. Let’s work the dough.
  7. The baking sheet is cured with coconut fat and then crushed with dough.
  8. On the top of the dough, we put a fried pumkin.
  9. Preheat oven at 180 ° C for 35 minutes.

               

I’m glad you went to the blog if you liked the post thank you for sharing it!

If you liked this post, subscribe to it or follow Instagram and Facebook!

The photos and video on this site are the property of the author!

Their use is subject to authorization!

 

 

 


 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!