Hozzávalók:
- 10 dkg xilit/gyümölcs cukor/barna cukor
- 10 dkg teljes kiörlésű rozsliszt
- 1 evőkanál vanília aroma
- 0,5 kg magozott meggy
- 1 teáskanál kókuszzsír
- 100 ml mandulatej
- 1 mk sütőpor
- 1 csipet só
- 1 db tojás
Elkészítés:
- A sütőt 160°C-ra előmelegítjük.
- A meggyet egy szűrőbe tesszük, hogy teljesen lecsepegjen, mielőtt a tésztára szórjuk.
- A tojást a xilittel, a vanília aromával kikeverjük.
- Hozzáadjuk a teljes kiörlésű rozslisztet , a sütőport, a csipet sót és a kókuszszírt végül a mandulatejet.
- Jó alaposan összedolgozzuk az alapanyagokat.
- A masszát egy kókusz zsírral kikent pite sütőformába öntjük.
- A legvégén a meggyet rászorjuk a tésztára.
- 160°C-on 25 percig sütjük.
- Tűpróbával ellenőrizzük, hogy elkészült-e.
Örülök,hogy benéztél a blogra ,ha tetszett a bejegyzés megköszönöm,ha megosztod!
Ha tetszett a bejegyzés iratkozz fel ,illetve kövess Instagramon és facebookon is!
Az oldalon található fotók, a szerző kizárólagos tulajdonát képezik!
Felhasználásuk engedélyköteles!🙂
Sour cherry – vanilla dream-Anita SzívósI
Ingredients:
- 10 dkg xylitol / fruit sugar / brown sugar
- 10 dkg full-flint rye flour
- 0.5 kg of sour cherry
- 1 teaspoon of coconut fat
- 100 ml of almond oil
- 1 l of vanilla flavor
- 1 pound baking powder
- 1 pinch of salt
- 1 egg
Preparation:
- Preheat the oven to 160 ° C.
- The cherry is placed in a filter to drip completely before pouring on the dough.
- The egg is mixed with xylitol, vanilla flavor.
- Add full rye flour, baking powder, pinch salt and coconut oil to the end of the almond oil.
- We work together well with raw materials.
- The mass is poured into a pie baking mold with a coconut fat.
- At the very end, we sow the sour cherry on the dough.
- Bake at 160 ° C for 25 minutes.
- Check to see if it’s done.
I’m happy to see you in the blog if you like the post Thank you for sharing 🙂
The photos on this site are the property of the author!
Their use is subject to authorization!
I’m happy to see you in the blog if you like the post Thank you for sharing 🙂
If you liked this post, subscribe to it or follow Instagram and Facebook!
The photos on this site are the property of the author!
Their use is subject to authorization!
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: