Teljes kiőrlésű egészséges keksz recept- I Szívós Anita I
Egy bögre teát vagy fekete kávét már csak egyetlen dologgal lehet tökéletesebbé tenni mégpedig azzal, ha társul hozzá valami édes kis ropogtatnivaló,ezért hoztam nektek egy teljes kiörlésű keksz receptet, ami élvezetesebbé teszi a kávézós,teázós perceket egy kis egészséges finomsággal megízesítve.
Hozzávalók:
- 1 db tojás
- 1 csipet só
- 1 db banán
- 1 tk sütőpor
- 2 ev kókuszzsír
- 1 dcl mandulatej / kókusztej
- 100 dkg teljes kiőrlésű rozsliszt
- 2 ev xilit/folyékony édesítőszer /stevia
Elkészítés:
- A banánt összetörjük,hozzáadjuk a xilitet / folyékony édesítőszert /steviát/,a sütőport, a csipet sót,a tojást,a felolvasztott kókuszzsírt,majd összedolgozzuk az alapanyagokat.
- Ezután jöhet a teljes kiőrlésű rozsliszt, amihez folyamatosan adagolva hozzáadjuk a mandulatejet / kókusztejet.
- Kis gombócokat formázunk, amit a kezünkkel vagy kanál segítségével kicsit kilapítunk.
- Sütőpapírral bélelt tepsibe 160 fokon 20 percig sütjük.
- A tetejüket ízlés szerint díszíthetjük ,akár magvakkal is.
Az oldalon található fotók, a szerző kizárólagos tulajdonát képezik!
Felhasználásuk engedélyköteles!
A mug of tea or black coffee can only be made more perfect with one thing, if it is accompanied by something sweet.
I’ve brought you a full recipe of biscuits, which makes the cafe and teaspoon minutes enjoyable with a delicious taste.
Ingredients:
- 1 egg
- 1 pinch of salt
- 1 banana
- 1 teaspoon baking powder
- 2 ev coconut fat
- 1 dl of almonds / coconut milk
- 100 dkg full-flint rye flour
- 2 ev xylitol / liquid sweetener / stevia
Preparation:
- Banana is broken, add xylitol / liquid sweeteners / stew, baking powder, pinch salt, eggs, thawed coconut fat, and then mix the ingredients.
- Then, full rusty rye flour can be added to add the almond oil / coconut milk continuously.
- We shape small dumbbells that are slightly flattened with our hands or spoon.
- Bake in a baking tray and bake at 160 degrees for 20 minutes.
- We can decorate their tops to taste, even with seeds.
The photos on this site are the property of the author!
Their use is subject to authorization!
If you liked this post, subscribe to it or follow Instagram!
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: