Az életmódváltásom előtt a karácsony és a nyár mindig is egy olyan időszak volt, amikor többet ettem, nassoltam,mint egyébként máskor.
Karácsonykor az ünnepek mindig bűnbe vittek,utánna pedig jött a nyár amikor mindenki a Balaton parton sajtos tejfölös lángost vagy egy jéghideg hűssítő fagyit evett, amit én sem hagytam ki soha……
Viszont amióta életmódot változtattam odafigyelek arra, hogy mikor,mit eszem, de a nyári melegben egy jéghideg fagylaltra nem szívesen mondok nemet,de hogy ne is keljen,most készültem nektek egy olyan házilag elkészíthető egészséges fagylalt recepttel, amit percek alatt el tudtok készteni.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Tipp: Ha szeretitek a fagylaltban a nagyobb gyümölcs darabokat,vegyetek ki párat turmixolás előtt és mielőtt a mélyhűttőbe helyezitek ,tegyétek a gyümölcsdarabokat a fagylalt tetejére/bele.
Az oldalon található fotók, a szerző kizárólagos tulajdonát képezik!
Felhasználásuk engedélyköteles!
Prior to my lifestyle change, Christmas and summer have always been a time when I ate, snooped as usual.
At Christmas, the holidays always led to sin, and after that came summer when everyone on the shore of Lake Balaton ate a sour creamy flame or an ice cold freezing ice cream that I never missed ……
But since I’ve changed my lifestyle, I care about what when I eat, but summer heat makes me a cooler, colder sometimes.
Now I’ve been prepared for you with an ice cream recipe that you can do in hot weather in minutes, but do not forget to immerse yourself in the deep frost if you want to ice cream next day.
Ingredients:
Preparation:
Tip: If you like larger pieces of ice in ice cream, take some before shaking and before placing it in the frozen chill, place the fruit pieces on top of the ice cream.
The photos on this site are the property of the author!
Their use is subject to authorization!
If you liked this post, subscribe to it or follow Instagram!