Szeretem az olyan recepteket, amiket hamar el lehet készíteni és nem kell több órát a konyhában töltenem azért,hogy valami finom ebédet vagy süteményt csináljak.
Remélem, hogy szeretitek a zöldségeket, mert most, hogy végre itt a jó idő ,rengetek finom friss gyümölcsöt,zöldséget lehet kapni és ennek örömére egy olyan kapros joghurtos saláta receptet hoztam nektek ,amit percek alatt el tudtok készíteni ebédre.
Általában én akkor szoktam ezt a salátát választani,amikor későn érek haza és nincsen kedvem főzni,de mégis valami egészséges,tápláló és finom ebédet szeretnék , valamint nagyon szeretem még a nyári nagy melegben is mert a tűzhely közelébe se kell mennem ,hogy könnyű, és ízletes ebédet csináljak.
Hozzávalók:
- 1 csipet só
- 1 mk kapor
- 1 db jégsaláta
- 10 dkg feta sajt
- 3 db paradicsom
- 1 db kígyóuborka
- 1 csipet őrölt bors
- 10 dkg olivabogyó
- 1 evőkanál olivaolaj
- 1 teáskanál oregánó
- 1 evőkanál kukorica
- 1 teáskanál petrezselyem
Öntet:
- 1 csipet só
- 1 teáskanál kapor
- 2 csipet őrölt bors
- 2 szál petrezselyem
- 1 gerezd fokhagyma
- 2 teáskanál olivaolaj
- 1 db 0,1 %-os natúr joghurt
Elkészítés:
- Az uborkát,a paradicsomot,a jégsalátát.
- A feta sajtot közepes darabokra vágjuk,
- Hozzáadjuk az olivaolajat,az olivabogyót,a kukoricát,majd a csipet sót és az őrölt borst.
- Megszórjuk az oregánóval a petrezselyemmel,a kaporral és végül az öntettel.
Öntet:
- A petrezselymet és a kaprot apróra vágom.
- A fokhagymát finomra töröm,majd össze keverem a natúr joghurttal,ezután hozzáadom a csipet sót, őrölt borst.
Tipp:
Az összetevőket kedvetekre válogathatjátok,tehettek hozzá különböző magvakat,halakat is.
A receptet kezdjétek az öntettel,majd tegyétek be a hűttőbe,hogy kellemes hideg legyen.
Ha tetszett a bejegyzés iratkozz fel ,illetve kövess Instagramon is!
Az oldalon található fotók, a szerző kizárólagos tulajdonát képezik!
Felhasználásuk engedélyköteles!
like recipes that can be quickly prepared and do not need to spend more hours in the kitchen to make some delicious lunch or cake.
I hope you love the vegetables, because now that you have a good time here, you can enjoy delicious fresh fruit and vegetables, and for the pleasure of it I have a salad recipe that you can prepare for lunch in minutes.
Usually, I usually choose this salad when I come home late and do not like to cook, but I really like hot summer even because I do not have to go near the stove to make a delicious light lunch.
Ingredients:
- 1 pinch of salt
- 1 mk dill
- 1 iceberg lettuce
- 10 dkg feta cheese
- 3 tomatoes
- 1 Snakeskin
- 1 pinch of ground pepper
- 10 dkg olives
- 1 tablespoon olive oil
- 1 teaspoon oregano
- 1 tablespoon corn
- 1 teaspoon parsley
Dressing:
- 1 pinch of salt
- 1 teaspoon dill
- 2 pinch ground pepper
- 2 rows of parsley
- 1 clove of garlic
- 2 teaspoons olive oil
- 1 0.1% natural yoghurt
Preparation:
Cut cucumbers, tomatoes,Iceberg and feta cheese into medium pieces, add olive oil, olives, maize, then pinch salt and ground cheese. Sprinkle with oregano with parsley, dill and finally sauce.
Dressing:
I cut the parsley and the cape, chop the garlic, then mix it with the natural yoghurt, then add the pinch of salt, ground.
Hint:
You can choose the ingredients for your liking, you can add different seeds and fish.
Start the recipe with the dressing and then put in the cooler to cool it.
The photos on this site are the property of the author!
Their use is subject to authorization!
If you liked this post, subscribe to it or follow Instagram!
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: